Cântăreața Halsey și iubitul ei s-au despărțit după o relație de 5 ani. Cei doi au împreună un băiețel


Cântăreața Halsey și partenerul ei, Alev Aydin, au luat-o pe drumuri separate după o relație de cinci ani. Cei doi au împreună un băiețel de 21 luni, iar fanii credeau că artista și-a găsit în sfârșit sufletul pereche.

Tag-uri: #Halsey #alev aydin

Potrivit Eonline, Halsey, în vârstă de 28 de ani, a depus cerere în instanță pentru custodia comună și împărțirea echitabilă a cheltuielilor pentru creșterea fiului lor. De asemenea, aceasta a optat pentru un program de vizită pentru fostul partener, scriitorul și prodcatorul Aydin, în vârstă de 40 de ani.

Nu se știe când a avut loc despărțirea între cei doi, însă, cuplul încă era împreună în februarie 2023, de Ziua Îndrăgostiților. Potrivit sursei menționate mai sus, despărțirea a fost una ambiabilă și ambii plănuiesc să se implice activ în creșterea fiului lor.

"Halsey va pleca în turneu în această vară și plănuiește să îl ia pe fiul lor cu ea. Au fost nevoiți să depună dosarul în acest fel pentru că fiul lor să se poată alătura turneului", a spus o sursă apropiată.

Halsey și Alev Aydin au fost văzuți împreună pentru prima oară în anul 2019, iar doi ani mai tărziu, artista a recunoscut că formează un cuplu cu producătorul și a anunțat sarcina. 

La acea vreme, vestea a venit pentru fani ca o speranță că artista lor favorita și-a găsit în sfârșit sufletul pereche, după mai multe relații eșuate, printre care se numără cea cu producătorul Lido și cu rapperul G-Eazy.

  • Cântăreața Halsey și iubitul ei s-au despărțit după o relație de 5 ani. Cei doi au împreună un băiețel

related posts

Modifică setările cookies