Care a fost reacția lui Lorenzo Lamas când a aflat că fiica lui iese cu Leonardo DiCaprio


Leonardo DiCaprio este înconjurat de femei frumoase, care nu au împlinit 25 de ani. Starul de 48 de ani a pus ochii inclusiv pe Victoria Lamas, fiica celebrului Lorenzo Lamas. Cum a reacționat actorul din „Renegatul” când a văzut pozele de paparazzi.


Actrița Victoria Lamas (23 de ani) a fost văzută în compania iubărețului Leonard DiCaprio de trei ori într-o săptămână, doar în luna decembrie a anului trecut. Paparazzii i-au surprins pe cei doi la o petrecere în West Hollywood, alimentând suspiciunile că lupul de pe Wall Street a pus gheara pe încă o tânără actriță aflată la început de drum.

Ea este nimeni alta decât fiica celebrului Lorenzo Lamas, starul din Renegatul. Tânăra de 23 de ani este noua cucerire a șarmantului Leo DiCaprio, care o ține numai în petreceri cu fotomodele de când s-a despărțit de Camila Morrone.

La scurt timp după ce a aflat vestea că fiica lui e în anturajul lui DiCaprio, Lorenzo Lamas a reacționat.

Știu că-l place foarte mult. Cred că s-au întâlnit luna trecută. Nu știu care sunt împrejurările, dar asta e ceea ce mi-a spus ea”, a dezvăluit actorul pentru ziarul New York Post.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Conform starului din Renegatul, Victoria Lamas „e înnebunită” după Leonardo DiCaprio, însă asta nu-i o noutate. La fel sunt și alte câteva zeci de tinere actrițe și fotomodele care petrec alături de actorul de 48 de ani în fiecare weekend.

I-am spus să trateze relația ca pe o vacanță – să se bucure de ea cât poate, atât timp cât va dura. Și dacă durează mai mult decât o vacanță obișnuită, grozav. Dar dacă nu, atunci păzește-ți inima, știi? Pentru că este foarte tânără”, a mai spus Lorenzo Lamas, dând din casă ceea ce Victoria ar fi vrut să rămână o informație privată.

Actorul a sfătuit-o să nu meargă în croazieră peste Atlantic cu DiCaprio, deși se bucură că se simte bine în compania starului din Titanic.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Care a fost reacția lui Lorenzo Lamas când a aflat că fiica lui iese cu Leonardo DiCaprio

related posts

Modifică setările cookies