Care e noua modă la nunți și botezuri! Ce spune fosta Bebelușă Oana Ioniță despre dansul mirilor de la nunta Adelinei Pestrițu!


Am primit sute de invitații și cereri din toată țara!” 
  


Oana Ioniță, fosta bebelușă a “Cârcotașilor”, a rupt ringul de dans la nunta Adelinei Pestrițu. Atât la propriu cât și la figurat! Cele 5 balerine care au introdus mirii pe ringul de dans au fost atât de plăcute de invitați, încât au emoționat până la lacrimi.

Pentru că fetele de la școala ei de dans au făcut figură bună la nunta Adelinei Pestrițu, Oana Ioniță, a primit sute de invitații la evenimente private. Care este noul trend la nunți și botezuri și de când se caută copiii pentru astfel de party-uri, aflați de la fosta bebelușă! 

 

Oana, a devenit un obicei ca lumea să își dorească copii să danseze la nunți și botezuri! Tu ai o școală de dans, Dance Planet. Cât de solicitați sunteți la nunți și botezuri? 

În ultimii ani, nunțile și botezurile sunt evenimente care s-au schimbat considerabil. Oamenii încearcă ceva nou, să schimbe și să-și impresioneze invitații cu diverse momente artistice. De câțiva ani, participăm și noi intens cu Dance Planet la nunți și  botezuri.

De exemplu, la botezuri, mai nou, mulți părinți aleg balerine sau îngerași în locul ursitoarelor, pentru a se crea o atmosferă de basm și o introducere în cadrul evenimentului diferită, în locul artiștilor consacrați. Acum se preferă copiii, cu un moment artistic, de dans, streetdance, balet, gimnastică ritmică, solo-uri pe grupuri. Toți invitații sunt impresionați de nivelul artistic al copiilor.

De cele mai multe ori, la nuntă, în deschiderea dansului mirilor, se alege un cuplu de copii, care întroduc mirii pe ringul de dans. Fata aduce mireasa, iar băiatul, mirele.

Se creează un moment crescendo, iar atmosfera de basm este feerică pentru că oamenii sau invitații nu se așteaptă ca mirii să fie aduși pe ringul de dans de acești mici îngerași. Copiii sunt balerini îmbrăcați în diverse costume, pot fi îngerași, miri în miniatură, fiecare petrecere are altă tematică. 

  

Ai fost și la nunta Adelinei Pestrițu, ai avut 5 fetițe în deschiderea dansului mirilor! Cum a fost? 

La nunta Adelinei am dorit să aducem o atmosferă feerică, de basm, așa cum și ea a avut toată nunta, în alb. Am avut 5 fetițe balerine de la Dance Planet, printre care și Isabel, fetița mea. Fetițele au fost îngerași, în tutuuri, pe poante, a fost foarte frumos și emoționant momentul. În urma acestui eveniment am primit sute de invitații și cereri din toată țara, să mergem să dansăm la astfel de evenimente! A fost foarte frumoasă nunta Adelinei! 

 

Ce prețuri sunt pentru astfel de dansuri cu copii la evenimente? 

Prețurile diferă în funcție de tematica aleasă pentru party, numărul de copii, dar întotdeauna la toate evenimentele adulții sunt mult mai impresionați de micii artiști, copii talentați. Avem copii care au fost la “Next Star”, “Românii au talent”, sunt foarte bine pregătiți! 

 

 Cum ești cu programul pe timp de vară? 

Ne pregătim să plecăm sâmbăt asta în tabăra Dance Planet. Avem școala de vară, se predau cursuri în continuare, de luni până sâmbătă. Avem balet, gimnastică, streetdance, dans contemporan, dans sportiv, canto, vioară. 

  • Care e noua modă la nunți și botezuri! Ce spune fosta Bebelușă Oana Ioniță despre dansul mirilor de la nunta Adelinei Pestrițu!

related posts

Modifică setările cookies