Lora se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Artista și viitorul ei soț, Ionuț Ghenu, au luat o decizie importantă în viața lor de familie. Cei doi au decis să se mute într-o vilă spectaculoasă în zona de Nord a Capitalei.

Care este motivul pentru care Lora a pus pe pauză construcția propriei case

Noua locuință a Lorei vine cu o mulțime de beneficii, precum și o piscină spectaculoasă. Cât despre construcția propriei case, Lora și Ionuț Ghenu au decis să pună acest proiect pe pauză, în ideea de a experimenta cum este viața la casa, înainte de a-și construi propria casă.

„M-am mutat la o casă superbă, dar nu m-am apucat de construcția casei mele. Am fost sfătuiți să avem experiența traiului la casă înainte să ne construim, ca să știm exact de ce avem nevoie, ce înseamnă, și este fantastic”, a declarat Lora pentru cancan.ro.

„Da, este în chirie, este mare, am piscină, abia aștept să se încălzească afară, nu mai pot. Îmi plantez flori, e frumos!”, a spus Lora pentru sursa mai sus-menționată.

Artista vrea o casă cu două etaje: „Nu, nu m-a luat nimic prin surprindere, deocamdată. Dar am înțeles un lucru important, din prima, nu trebuie să aibă două etaje. (…) Voiam să fie etaj 1 + mansardă. Acum am asta și iubesc treptele, dar două etaje nu ar fi cea mai bună idee.”

Sursă foto: Instagram