Care este motivul pentru care Mick Jagger nu vrea să le lase copiilor săi întreaga avere


S-a aflat care este motivul pentru care Mick Jagger nu vrea să lase toată averea copiilor săi, în valoare de peste 500 de milioane de dolari.


Mick Jagger intenționează să nu lase întreaga avere celor opt copii ai săi.

Mick Jagger are opt copii cu cinci femei diferire

Solistul Rolling Stones are opt copii cu cinci femei diferite. Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia May, Lucas, Gabriel și Deveraux sunt cei opt moștenitori ai artistului. Celebrul rocker s-a ocupat de toți și s-a asigurat că duc o viață bună, fără lipsuri.

Averea lui Mick Jagger este estimată la 500 de milioane de dolari, iar o eventuală vânzare a catalogului muzical The Rolling Stones i-ar mai aduce în cont alte câteva sute de milioane. Se pare că artistul nu vrea ca toți banii să meargă către moștenitorii săi.

Într-un interviu pentru Wall Street Journal, artistul în vârstă de 80 de ani a vorbit despre posibila vânzare a catalogului muzical, vânzarea acestuia ar aduce formației un venit de jumătate de miliard de dolari, astfel averea lui ar crește considerabil.

Acesta a dat de înțeles că banii ar trebui să meargă la organizațiile de caritate în loc să fie împărțiți între cei opt copii ai săi.

„Copiii nu au nevoie de 500 milioane dolari pentru a trăi bine. Să fim serioși”, a glumit el.

Sursă foto: shutterstock

  • Care este motivul pentru care Mick Jagger nu vrea să le lase copiilor săi întreaga avere

related posts

Modifică setările cookies