Care este secretul longevității? Ne spune simpatica actriță Betty White, care împlinește 99 de ani


Pe Betty White nu ai cum să nu o iubești! Este una dintre cele mai longevive actrițe de la Hollywood și ne-a cucerit pe toți cu energia și pofta ei de viață. În weekend, vedeta va împlini venerabila vârstă de 99 de ani.


Are o carieră impresionantă în spate și continuă să joace în producții de succes și la pensie. Betty White împlinește 99 de ani în 17 ianuarie și spune că a fost binecuvântată cu o sănătate de fier, însă nu doar acesta este secretul longevității sale. 

“Simțul umorului! Nu te lua prea tare în serios. Eu văd întotdeauna partea pozitivă a lucrurilor. Nu exista alta. Partea pozitivă e mereu mai amuzantă. Negativismul te consumă de energie (...) Plus agentul meu, care mă ține ocupată tot timpul”, a răspuns actrița atunci când a fost întrebată cum își menține spiritul tânăr, scrie People

Așa arăta Betty White în 1955, pe când avea 33 de ani (FOTO: Getty Images)

Betty White s-a născut în 1922, in Oak Park, Illinois, și înainte de a fi actriță și-a dorit să urmeze o carieră în sivicultură și să se facă pădurar. Pe vremea aceea, femeile nu aveau voie însă să lucreze în acest domeniu. 

Vezi mai multe fotografii cu îndrăgita actriță Betty White în galeria foto de mai jos

Actrița este o apărătoare ferventă a drepturilor animalelor. De altfel, Betty a mărturisit că își va petrece ziua de naștere hrănind două rățuște care o vizitează zilnic. Actrița a mai spus că abia așteaptă ca restricțiile impuse de pandemie să fie ridicate și să-și poată vizita prietenii.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

 

  • Care este secretul longevității? Ne spune simpatica actriță Betty White, care împlinește 99 de ani

related posts

Modifică setările cookies