Care-i mama și care-i fiica? Există o diferență de 24 de ani între ele, însă fanii le pot deosebi cu greu


„Seamănă ca două picături de apă!” – o zicală care li se potrivește mănușă lui Reese Whiterspoon și fiicei sale, Ava. 


Deși există o diferență de 24 de ani între cele două, fanii le pot deosibi cu greu. Reese și Ava par mai degrabă surori gemene, nu mamă-fiică.

Pe lângă frumusețe și carismă, Ava a moștenit și umorul mamei sale. Îndrăgita actriță în vârstă de 48 de ani postează des filmulețe și fotografii alături de fiica pe care o are din căsnicia cu actorul Ryan Phillippe.

La fel ca mama sa, Ava este blondă, minionă, cu ochi albaștri și are zâmbet de reclamă. 

„Am reușit să filmăm?”, scrie în dreptul filmulețului care a adunat peste 8 milioane de vizualizări și i-a cucerit pe fanii actriței.

„Nu cred că am mai văzut o fiică și o mamă care să arate identic?”, „Am crezut că este Reese la 20 de ani!”, „Dumnezeule, arată și vorbește ca tine!”, „Cine e cine? Eu nu îmi pot da seama care este Reese!”, „Pur și simplu m-ați zăpăcit pentru o clipă! Parcă sunteți gemene!”, au scris unii dintre urmăritorii actriței. 

Reese Witherspoon, cunoscută pentru rolurile din „Blonde's Revenge” şi „Big Little Lies”, a fost desemnată în 2023 cea mai bogată actriţă din lume, cu o avere estimată la 440 de milioane de dolari, potrivit revistei Forbes.

Fotografii: Getty Images

  • Care-i mama și care-i fiica? Există o diferență de 24 de ani între ele, însă fanii le pot deosebi cu greu

related posts

Modifică setările cookies