Care-i mama și care-i fiica? Toți le încurcă, deși între ele e o diferență de 21 de ani


Atunci când Lauren Marsden iese la plimbare cu Cheryl Jarvis, toți trecătorii întorc capul după ele. Înalte, blonde, cu trupuri perfecte, cele două britanice șochează când spun că sunt mamă și fiică. 


"Străinii chiar nu au cum să își dea seama că sunt mama lui Lauren. Sunt șocați de cum arătăm și cred că suntem surori”, a declarat Cheryl, potrivit Mirror

Cheryl Jarvis (41 de ani) și Lauren Marsden (20 de ani) sunt mamă și fiică și totodată cele mai bune prietene. Le despart 21 de ani, însă dacă te uiți pe contul lor de Instagram nu-ți poți da seama care e mama și care e fiica. Încă de când a împlinit 18 ani, Lauren a început să fie confundată cu mama ei. 

Cheryl (41 de ani) este din Bradford, Yorks, și spune că primește constant complimente pentru felul în care arată. “Sunt măgulită! E un sentiment tare frumos să aud că arăt mult mai tânără”, a spus mama lui Lauren. 

Cheryl este manager de proiect și spune că felul în care arată i se datorează în mare parte fiicei ei, dar și unui regim de viață sănătos. 

Britanica primește adesea sfaturi de frumusețe de la fiica ei, care este și influencer. “Lauren îmi arată ce produse de înfrumusețare să cumpăr. Trusa ei de cosmetice este mult mai mare decât a mea, așa că de multe ori apelez la ea pentru make-up. Se pricepe mai bine decât mine”, a povestit femeia de 41 de ani. 

Cele două fac schimb și de haine, mai ales că poartă aceeași măsură. Pe lângă jobul full time ca manager de proiect, Lauren este și antrenor personal și ajută alte femei să scape de kilogramele în plus.

"Fitness-ul nu presupune să alergi ore întregi pe bandă și să mănânci o salată. Eu am o dietă echilibrată și beau un pahar de prosecco în weekend", a spus britanicaLauren mai are un secret care o ajută să se mențină tânără. Britanica a mărturisit că face injecții cu Botox, însă a renunțat la ele de când a început pandemia. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Wine Trips Romania – Ep.4 Povestea Cramei Avincis

 

  • Care-i mama și care-i fiica? Toți le încurcă, deși între ele e o diferență de 21 de ani

related posts

Modifică setările cookies