Carol Vorderman, sexy prezentatoarea din Marea Britanie care nu-și arată vârsta. „Un corp mai frumos decât al oricărui model”


Carol Vorderman este o inspirație pentru femeile din Marea Britanie. Prezentatoarea TV pozează în costum de baie la 60 de ani și stârnește sentimente diverse în mediul online.


Cu o carieră impresionantă în televiziune, Carol Vorderman a fost mereu în centrul atenției. Din acest motiv a muncit intens pentru a se menține în formă. La 60 de ani, vedeta din Marea Britanie nu-și face deloc probleme și pozează în costum de baie. Imaginile pe care le distribuie pe conturile sociale demonstrează că e mai mult decât în formă.

Carol Vorderman e sexy, iar fanii ei nu-și mai pot reține admirația pentru felul în care are grijă de corpul ei.

Un corp mai frumos decât al oricărui model”, a scris un admirator după ce prezentatoarea a postat o poză cu ea în costum de baie cu motive naționale galeze.

Poate că e timpul să-l dau jos acum, că sunt în casă”, a scris vedeta în dreptul imaginii apreciate de admiratorii ei.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Costumul de baie e decorat cu un dragon de culoare roșie, unul dintre cele mai importante simboluri ale Țării Galilor, unde ea s-a născut. Acesta se regăsește pe drapelul statului galez și pe multe monumente istorice.

Într-o altă postare, Carol Vorderman se bucura de o zi însorită, în așteptarea verii. „Cred că va fi una (vară – n. red.) de ținut minte”, a scris ea în dreptul unei alte fotografii intens comentate.

Carol Vorderman a debutat în televiziune în 1982, când a intrat în echipa show-ului Countdown. Aici a petrecut nu mai puțin de 26 de ani. În perioada 2011 – 2014 a prezentat talk-show-ul Loose Women de la ITV. Mai mult, ea a lucrat și în presa scrisă, pentru ziare precum The Daily Telegraph și Daily Mirror

Concomitent a scris câteva cărți despre diete și detoxificare.

Fotografii: Getty Images/@carolvorders

Vezi și VIDEO:

  • Carol Vorderman, sexy prezentatoarea din Marea Britanie care nu-și arată vârsta. „Un corp mai frumos decât al oricărui model”

related posts

Modifică setările cookies