Câștigătoarea concursului pentru cel mai frumos posterior din lume, dezvăluiri despre cel mai mare fetiș sexual al său


Lu Duarte este, fără doar și poate, o femeie foarte atrăgătoare. Chiar dacă nu este trasă prin inel, modelul are niște forme care pun la încercare imaginația oricarui bărbat.


Câștigătoare a concursului Miss BumBum, un concurs unde este răsplătită femeia cu cel mai frumos posterior, Lu Duarte profită la maximum de formele sale și își delectează fanii de pe Instagram cu cele mai incendiare fotografii.

Recent, modelul a dezvăluit și ce fetișuri are, oferind indicii despre cum trebuie să fie bărbatul care ar trebui să o satisfacă. Lucene Duarte a recunoscut că îi place să fie dominată, pretinzând că „palmele și biciuirile o aprind”.

Domnișoara BumBum a spus: „A fi dominată mă aprinde, palme, bici, haine de piele, dominație... Totul este o chestiune de perspectivă și nu cred că acest fetiș este sexist. Orice merge în patru pereți".

Lu Duarte spune că nu s-a temut niciodată să aibă experiențe sexuale de tip sadomasochist. „Există jucării care sunt cu adevărat frumoase și complexe. Unele aspecte ale lumii sadomasochiste sunt cu adevărat frumoase.”

Sursă foto: Instagram Lucene Duarte
 
  • Câștigătoarea concursului pentru cel mai frumos posterior din lume, dezvăluiri despre cel mai mare fetiș sexual al său

related posts

Modifică setările cookies