Cât câștigă Deliric, iubitul Innei, și la ce suma se ridică autoturismul pe care îl conduce?


Iubitul Innei se numește Răzvan Eremia, are ca nume de scenă Deliric, activează în industria muzicală de foarte mulți ani și are o afacere proftabilă care se pare că i-a adus foarte mulți bani. 


În ultima perioadă, Deliric s-a dedicat mai mult lumii de business și mai puțin muzicii, dar în anii ’90, Deliric a fost un nume important în muzica rap din România. Azi, ziarele estimează că business-ul său, brand-ul de haine numit PORC, are o cifră de afaceri de peste un milion de Euro. Ca dovadă pentru banii pe care îi câștigă stă și autoturismul de 70. 000 de de Euro pe are îl conduce. 
 
 
“Nu cred că am folosit vreodată titulatura de antreprenor, să-i spun cuiva că sunt antreprenor. Eu sunt un băiat care a fost pasionat de muzică, care s-a apucat când avea 11 ani să facă versuri și dup-aia toată viața a ajuns să se construiască în jurul acestei chestii.”

”Uneori e bine să te arunci și cu capul înainte. Mi se pare că dacă ajungi avansat în vârstă și nu ai avut câteva eșecuri serioase, ai o frică - pe care eu o compar cu frica de bătaie”, spunea artistul pentru startupcafe.ro
 
 

Vezi pe Pro Tv
 Plus - Wine Trips Romania – Ep.6 Povestea Cramei Oprișor


  • Cât câștigă Deliric, iubitul Innei, și la ce suma se ridică autoturismul pe care îl conduce?

related posts

Modifică setările cookies