Delia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, aceasta făcându-se remarcată atât datorită vocii sale, cât și a personalității efervescente de care dă dovadă cu fiecare apariție publică.

Vedeta își suprinde fanii ori de câte ori postează pe rețelele de socializare, mulți oameni fiind uimiți de stilul vestimentar al acesteia. Recent, diva s-a fotografiat într-o geacă de rafie, care i-a făcut pe fani să se împartă în două tabere: unii consideră că este foarte „cool” jacheta, în timp ce alții nu înțeleg de ce a optat pentru alegerea unei astfel de ținute.

„Doamna Delia, să mai lăsați sacoșe de astea, să nu le transformați în haine pe toate, că nu mai are mama cu ce să îmi trimită zacuscă și șorici în străinătate. Vă pup ,doamna Delia.” /„Abia aștept să mă vadă bunica mea cum îi port traista” / „A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi. Că dacă le rupi nu știe ce îți face, dar îți face…”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Totuși, întrebarea de pe buzele tuturor a rămas: cât costă jacheta Deliei? Potrivit CANCAN, geaca de rafie purtată de vedetă costă nici mai mult, nici mai puțin de 1.200 lei. În același timp, cei care vor să adopte aceeași ținută trebuie să știe că, în sezonul de reduceri, aceasta poate valora doar 450 lei.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS IMAGINILE CU GEACA DELIEI

Sursă foto: Instagram