Cât costă să mergi pe plaja din Spania, preferată de Corina Caragea


Corina Caragea, prezentatoarea de la ProTV, a fost recent pe plaja Las Arenas din Valencia, Spania. Iată cât costă să stai la un hotel de 5 stele!


Corina Caragea a postat recent mai multe fotografii de pe plaja Las Arenas din Valencia, Spania. Fanii au reacționat imediat la imaginile prezentatoarei ProTV și au existat numeroase comentarii referitoare la prețul pe care un individ trebuie să îl achite pentru o astfel de vacanță. 

Valencia este o regiune din coasta însorită a Spaniei, pe care turiștii o preferă pentru plajele renumite pe care le are. Las Arenas reprezintă una dintre cele mai căutate destinații din Spania, atunci când ne referim la vacanțele pe malul mării. Aceasta este situată la 2 km de centrul orașului și se poate ajunge cu ușurință pe ea, folosind trasportul în comun. Suprafața plajei este de 1200 km lungime și 60 metri lățime și este acoperită de nisip fin și plăcut la atingere.

Chiar dacă majoritatea turiștilor din Valencia aleg Las Arenas pentru soare, nisip și apă, adevărul este că zona poate fi un centru de interes și pentru tinerii dornici de distracție și senzații tari. 

Cât costă să mergi în Las Arenas alături de familie

Dacă vrei să îți petreci vacanța alături de familie pe plaja Las Arenas din Spania, preferata Corinei Caragea, atunci trebuie să ai în vedere anumite aspecte. Pentru șapte zile petrecute aici prețurile încep de la 300 de euro de personă și cresc în funcție de nevoile, pretențiile și dorințele clientului.

O variantă pentru clasa de mijloc este următoarea ofertă pentru două persoane. Bilete de avion București-Valencia-București, cazarea pentru cuplu la un hotel de 5 stele cu all inclusive, costurile ajung la 1200 euro, adică 600 euro/persoană. 

Bineînțeles, acesta pot să difere în funcție de perioada în care alegeți să mergeți în vacanță, de timpul de ședere, dar și de pretențiile pe care le aveți atunci când vorbim despre locul de cazare.

Sursă foto: Corina Caragea/Facebook

  • Cât costă să mergi pe plaja din Spania, preferată de Corina Caragea

related posts

Modifică setările cookies