Cât de bine arată fiica lui Ion Țiriac în costum de baie! Ioana și-a etalat trupul sexy pe Instagram


Ioana, singura fiică a lui Ion Țiriac, adoră să pozeze sexy pe Instagram, spre încântarea celor peste 16.000 de urmăritori. 


Ioana Țiriac nu este doar adepta postărilor sexy, ci și a schimbărilor de look. Tânăra de 24 de ani a trecut de la blond la brunet, iar noul look o prinde de minune. 

Fiica lui Țiriac pare că se află într-o continuă vacanță și adoră să stea la plajă și să se bronzeze. Bruneta a postat recent o fotografie în care apare pe șezlong, într-un costum de baie bleu, care îi scoate în evidență trupul fără cusur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ioana_tiriac

Ioana este conștiență de atuurile sale fizice și adoră să pozeze provocator. Cu noul look și buzele cărnoase, bruneta ar putea fi confundată cu Megan Fox. 

Prietenii virtuali ai Ioanei au fost încântați peste măsură și i-au făcut numeroase complimente. “Miss America!”, “Supermodel!”, “Arăți minunat”, “Ești superbă!”, “O frumusețe!”, i-au scris internauții. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ioana_tiriac

Ioana Natalia este unica fiică a miliardarului român. Tânăra provine din relația afaceristului cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad. Cea din urmă i-a dăruit lui Ion Țiriac și un băiat, pe Karim Mihai (25 de ani). Ioana Țiriac studiază în America și face naveta între Miami și Monte Carlo, acolo unde locuiește mama ei. 

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Vezi și VIDEO: 

 

 

 

 

 

  • Cât de bine arată fiica lui Ion Țiriac în costum de baie! Ioana și-a etalat trupul sexy pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies