Cât de frumoasă este fiica lui John Travolta. Cum arată Ella Bleu la 23 de ani


Singura fiică a lui John Travolta a împlinit la începutul lunii aprilie 23 de ani. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase tinere actrițe de la Hollywood. 


Ella Bleu Travolta a apărut prima dată într-un film la vârsta de 9 ani. Ea a jucat în „Old Dogs” (2009), alături de părinții ei, John Travolta și Kelly Preston

În adolescență, Ella refuza să apară în public, rușinându-se de corpul ei. Fata s-a luptat cu kilogramele în plus. În încercarea de a slăbi, ea a început un blog, în care și-a spus povestea transformării ei prin dietă și sport. Cu trecerea timpului, Ella Bleu s-a transformat într-o domnișoară superbă. În prezent, mai multe reviste de peste Ocean scriu despre ea că se numără printre cele mai frumoase și elegante prezențe feminine de la Hollywood. 

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 

Ella are un frate, pe nume Benjamin, în vârstă de 12 ani. 

Mama copiilor lui John Travolta, Kelly Preston, avea doar 57 de ani când a murit de cancer la sân în 2020. 

„John încă se consideră căsătorit și spune că îi va rămâne loial lui Kelly până în ziua în care va muri", a dezvăluit o sursă apropiată actorului, scrie okmagazine.com. „Nu intenționează să iasă la întâlniri. Este trist, dar, în esență, a făcut un jurământ pentru tot restul vieții sale”.

Sursă foto: Instagram/ Ella Bleu Travolta

Vezi și: Bianca Patrichi, primele declarații după părăsirea competiției Survivor

  • Cât de frumoasă este fiica lui John Travolta. Cum arată Ella Bleu la 23 de ani

related posts

Modifică setările cookies