Cât de frumoasă este sora Valentinei Pelinel! Vedeta a postat o fotografie alături de Lavinia pe Instagram


Puțini știu că Valentina Pelinel are o soră la fel de frumoasă și mai tânără cu 7 ani. O cheamă Lavinia și spre deosebire de sora ei nu are tangențe cu showbizul autohton. 


Cele două surori s-au reunit în pragul sărbătorilor, iar soția lui Cristi Borcea a postat pe contul de Instagram o fotografie care a adunat mii de inimioare. Sora Valentinei impresionează cu naturalețea și zâmbetul impecabil.

Cele două surori sunt extrem de apropiate și au o relație specială. Mai mult, amândouă sunt mame de fetițe gemene.

Valentina și Lavinia s-au fotografiat într-un cadru festiv, cu bradul de Crăciun pe fundal.

„Superbe”, „Amândouă arătați minunat!”, „Două frumoase”, au scris unii dintre urmăritorii Valentinei. 

Soția lui Cristi Borcea are o comunitate impresionantă de fani pe Instagram, acolo unde este urmărită de peste 180.000 de persoane.

Dacă Valentina este obișnuită cu lumina reflectoarelor încă din adolescență, sora ei a preferat mereu să rămână în „umbră”. 


Valentina Pelinel, carieră de succes peste Ocean ca fotomodel

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și ani la rând a defilat pe cele mai vestite podiumuri de modă din lume. Pentru cariera de modelling, Valentina Pelinel a trebuit să facă însă și sacrificii. Soția lui Cristi Borcea s-a mutat peste Ocean la doar 17 ani și și-a întrerupt studiile. Pe atunci era elevă la Colegiul Sfântul Sava din București.

Recent, soția lui Cristi Borcea a fost invitată la emisiunea „Online Story”, acolo unde a vorbit despre cariera de model, căsnicia cu Cristi Borcea și a clarificat zvonurile care circulau despre CV-ul ei.

Mă bufnește și râsul că și acum zic Valentina Pelinel nu și-a terminat liceul, eu l-am terminat de mult, stați liniștiți. Eh, lumea nu e pusă la punct, nici eu nu sunt genul să mă laud și să ies să zic ce am făcut, nu-mi place deloc, nu sunt genul ăsta. Mi-am terminat liceul la Cornwell. L-am luat de la zero pentru că nu mi-au fost luați în considerare anii din România de la Colegiul Național Sfântul Sava și am luat-o de la zero, da. Am studiat, de fapt, 5 ani”, a explicat Valentina Pelinel în cadrul emisiunii, potrivit Wowbiz. Soția lui Cristi Borcea a absolvit și Facultatea de Marketing din Cornwell. 

Fotografii: Instagram

  • Cât de frumoasă este sora Valentinei Pelinel! Vedeta a postat o fotografie alături de Lavinia pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies