Cât de mare este fetița lui Cabral! La 4 luni, Namiko arată ca un copil de un an


Cabral și soția lui, Andreea Ibacka, au devenit în decembrie părinții unei fetițe superbe. 


Până acum, Cabral și Andreea nu au dorit să arate public chipul fetiței și au fost extrem de zgârciți cu fotografiile pe care le-au postat pe internet. 

Recent, Andreea Ibacka a psotat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare alături de mai multe preitene. Andreea o ține în brațe pe fetița ei, care deși are doar 4 luni, pare mult mai mare. 

Fanii cred că micuța va fi înaltă, ca tatăl ei. Cabral are 2 metri. 

 
 
 
Cabral a explicat cum a ales, alături de soția sa, Andreea, numele fetiței. ”Namiko este ”copilul valurilor”. 
 
"Am căutat un nume foarte mult, nu neapărat că voiam ceva ... dar efectiv nu simțeam că am găsit numele pe gustul nostru. Sunt foarte multe nume frumoase pe lumea asta, dar nu simțeam noi, parcă nu se lipea.", a spus îndrăgitul prezentator.
 
„La fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor'sa a' mică. E  mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta.  Inoke (n.r fiica cea mare a lui Cabral) are deja 16 ani, atâta sunt de bătrân! Acum câțiva ani, m-aș fi dat cu fundul de pământ explicând că nu am uitat nimic, dar acum, că a venit găina asta mică, este totul de la zero”, a  glumit Cabral în emisiunea La Măruță.
 
Vezi mai jos interviul 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Cât de mare este fetița lui Cabral! La 4 luni, Namiko arată ca un copil de un an

related posts

Modifică setările cookies