Cât de senzuală a apărut Cătălina Grama înainte să îmbrace rochia albă de mireasă


Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit religios pe 21 august, într-un cadru de poveste. La evenimentul organizat la București au fost prezenți prietenii apropiați și familia. 


Pentru cea mai fericită zi din viața ei, Cătălina a ales să poarte două rochii, iar înainte de a o îmbrăca pe prima a fost machiată și coafată profesionist. Pe Instagram a publicat imagini de la pregătiri, imagini în care apare extrem de senzuală, foarte feminină, dar și foarte sigură pe ea.
 
Vezi imagini superbe în GALERIA FOTO
 
Într-o altă imagine, Cătălina Grama arată verigheta primită ca soție, extrem de potrivită cu inelul superb de logodnă. 
 
Tematica aleasă pentru eveniment a fost inspirat de piesa „Visul unei nopți de vară”, a lui William Shakespeare. Dacă pentru cununia civilă, Cătălina Grama a ales să poarte trei rochii semnate de un designer român, pentru nuntă a
optat pentru două ținute superbe.

Vezi imagini superbe în GALERIA FOTO

După nuntă, pentru PRO TV, Cătălina Grama a povestit:

 „Ce frumos este când îți sărbătorești iubirea! Ne-am unit spiritual, ieri, alături de familie și prieteni într-un cadru de poveste. A fost mai mult decât ne-am imaginat! Ne-am ales ca tematică, pentru că suntem actori, „Visul unei nopți de vară”, piesa lui Shakespeare. Daniel Nora a făcut întreg conceptul să devină realitate și a construit cu Purple Flowers o pădure magică în locația aleasă. Am purtat două rochii alese împreună cu stilista mea, Eli Adam, de la La Mode Toujours, create de tot de Cristina State cea care mi-a creat și rochiile pentru cununia civilă, iar Paul a purtat un costum semnat de Adina Buzatu. Le mulțumim tuturor că au participat la visul nostru din această vară și ne simțim binecuvântați că ne-am unit și spiritual."

Vezi imagini superbe în GALERIA FOTO

Vezi și VIDEO: 

Sursă foto: PRO TV / instagram Cătălina Grama/ Instagram Paul Ipate

  • Cât de senzuală a apărut Cătălina Grama înainte să îmbrace rochia albă de mireasă

related posts

Modifică setările cookies