Cât de sexy e logodnica “durului” Dolph Lundgren! Îi despart aproape 40 de ani, dar se iubesc nebunește


După două căsnicii eșuate, Dolph Lundgren (63 de ani) pare să-și fi găsit liniștea în brațele Emmei Krokdal, o antrenoare de fitness originară din Norvegia. 


“Durul” de la Hollywood are două fiice superbe: Ida și Greta, care au 25, respectiv 19 ani. Atunci când apare cu iubitul la braț, Emma, care i-a devenit logodnică între timp, e confundată adesea cu fiica mai mare a lui Dolph. Motivul? Antrenoarea are doar 25 de ani și seamănă incredibil de mult cu Ida. Chiar și internauții sunt confuzi atunci când Dolph postează fotografii cu Emma pe contul de Instagram. 

Dolph Lundgren și logodnica Emma (foto Getty Images)

Emma și Dolph s-au cunoscut în iulie 2019 la o sală de sport din West Hollywood. Și-au oficializat relația la Festivalul de Film din Republica Dominicană și de atunci sunt de nedespărțit. Chiar dacă îi despart 38 de ani, actorul spune că Emma i-a schimbat complet viața și că formează perechea perfectă: "Sunt un norocos că o am pe Emma".

Dolph și fiica Ida, surprinși la o promenadă prin LA (foto: Getty Images)

Logodnica lui Dolph este foarte apropiată de fetele actorului și apare deseori în fotografii alături de toată familia. Cei doi îndrăgostiți locuiesc în vila actorului din Los Angeles, iar verile și le petrec în Marbella, Spania, acolo unde Dolph deține o proprietate. 

Recent, cuplul a participat la Festivalul Arnolds Sports, organizat de celebrul Arnold Schwarzenegger. Emma a fost protagonista unui pictorial sexy pentru Muscle and Health Magazine. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram
 
Vezi și VIDEO: Cel mai tare joc de pe TikTok
 
 
  • Cât de sexy e logodnica “durului” Dolph Lundgren! Îi despart aproape 40 de ani, dar se iubesc nebunește

related posts

Modifică setările cookies