Cât de sexy este Natalia Oreiro! Rivala Thaliei arată fabulos la 44 de ani


A cucerit inimile a milioane de fani cu rolul lui Milagros din “Înger sălbatic” și a încântat alte milioane cu melodii precum “Cambio dolor”, “Me muero de amor”, “Come te olvido” sau “Tu veneno”. 


Vorbim despre Natalia Oreiro, una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele. Ajunsă la 44 de ani, cea considerată ani la rând rivala Thaliei arată ca la 20 de ani. 

Timpul pare că a stat în loc pentru Natalia Oreiro, care și-a păstrat silueta de fotomodel, chipul radiant și zâmbetul molipsitor. 

În toamna anului trecut, Natalia a bifat o apariție spectaculoasă la Platino Awards. Actrița a purtat atunci o rochie roșie, cu decupaje îndrăznețe, care i-a pus în valoare silueta fără cusur. 

Recent, uruguayanca a postat câteva imagini și un clip de la o ședință foto. Actrița poartă o rochie super sexy, cu franjuri, spatele gol și un decolteu abisal. 

Natalia, care are peste 1,2 milioane de fani pe Instagram, i-a impresionat pe internauți. Fotografiile au adunat peste 110.000 de like-uri și numeroase comentarii. 

“Wow, Natalia!”, “Te iubim!”, “Frumusețe!”, “Ești incredibilă!”, “O zeiță!”, “Ești atât de frumoasă”, “Bombă!”, “Nu pot să cred cât ești de frumoasă”, “Divină!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți. 

În alte imagini postate recent, Naty le arată fanilor cât este de flexibilă sau ce frumusețe de băiat are acasă. 

Natalia Oreiro este căsătorită de 21 de ani cu Ricardo Mollo, solistul trupei Divididos, iar în 2012 a devenit mămică pentru prima oară. Actrița și cântărețul au împreună un băiețel, pe nume Merlin Atahualpa. După naștere, Natalia a povestit că a trăit o dramă și s-a confruntat cu depresia postnatală. 

Fotografii: Getty Images

  • Cât de sexy este Natalia Oreiro! Rivala Thaliei arată fabulos la 44 de ani

related posts

Modifică setările cookies