Cătălin Bordea este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați comedianți din România, acesta bucurându-se de admirația publicului larg atât datorită personalității sale, cât și grație umorului de care dă dovadă ori de câte ori urcă pe scenă.

În urmă cu un an, comediantul a trecut prin cel mai dificil moment din viața lui, după ce soția sa, Livia, l-a înșelat. Amantul brunetei a fost nimeni altul decât unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Bordea, Spike. De atunci, Cătălin a vorbit deschis despre acest subiect și a făcut mai multe gesturi pentru a trece peste dezamăgire.

Recent, Cătălin Bordea și-a făcut un nou tatuaj. Este vorba despre un vapor, pe care l-a tatuat în zona din spate a piciorului. Comediantul nu a spus ce semnificație are acest tatuaj.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS CUM ARATĂ TATUAJUL LUI CĂTĂLIN BORDEA

Mai mult decât atât, Cătălin Bordea a răspuns, în sfârșit, la întrebarea de pe buzele tuturor: este sau nu deschis către o relație:

”Chiar m-am obișnuit, adică a început să... Nu (n.r. nu este deschis pentru o relație), adică deschis spre o relație? Nu!”, a declarat Cătălin Bordea.

Foto: Instagram