Cătălin Botezatu, despre moartea lui Stephan Pelger: "Nu-mi vine să cred"


Moartea lui Stephan Pelger i-a îndurerat peste măsură pe apropiații săi, oameni care îl cunoșteau și îi știau zbaterile, dar își doreau să fie cât mai bine cu putință. 


Unul dintre acești oameni este chiar colegul său de breaslă, Cătălin Botezatu, care a povestit La Măruță:

„Nu îmi vine să cred. Acum câteva săptămâni era foarte happy, și-a făcut un implant de păr…”

„A mai avut probleme și esențiale… și financiare. În fiecare an mergea la familia lui în Germania, mai era puțin ajutat”, a completat Botezatu.

„Era foarte singur, seara când ajungea acasă… era singur. Poate și asta l-a făcut să recurgă la gestul ăsta” .

Stephan Pelger, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit decedat în atelierul său din Sectorul 2 din Bucureşti. Designerul s-ar fi sinucis prin spânzurare.

Potrivit cancan.ro, bărbatul suferea de depresie de ani buni. Se pare că insomnia cronică îl măcina de cinci ani, de când a fost marcat profund de faptul că a fost bătut în anul 2018, la Cannes. În luna februarie, spunea că dorește să meargă la dezintoxicare deoarece se pare că pierduse controlul propriei vieți.

Vezi fotografii cu regretatul Stephan Pelger în Galeria Foto 

Tot potrivit Cancan.ro, o posibila cauză a sinuciderii a fost faptul că designerul nu a mai suportat că era dependent de pastile. Se pare că Stephan ajunsese să ia chiar 40 de pastile de tipul somniferelor și antidepresivelor. Chiar dacă medicii au încercat să-l ajute, atât în România, cât și în Germania și în Austria, nu s-a găsit într-un final soluția. 
 
O altă problemă pe care o avea Stephan Pelger era faptul că resursele sale financiare scăzuseră mult. Designerul era tot mai trist și își vizita des mama bolnavă, care locuiește în Germania.

FOTO: STEPHAN PELGER INSTAGRAM  / TĂLIN BOTEZATU INSTAGRAM 

  • Cătălin Botezatu, despre moartea lui Stephan Pelger: Nu-mi vine să cred

related posts

Modifică setările cookies