Catinca Roman, cu sinceritate despre Oana Roman și despre Petre Roman


Cu sinceritate debordantă, Catinca Roman a vorbit despre Oana Roman, dar și despre Petre Roman. 


Pentru Metropola Tv, citată de Click, a povestit: 

„M-am simțit în afara familiei că nu eram fiica lui Petre Roman.”
 
„În copilărie am tot fost plimbată de la bunici, la bonă, la părinți și tot așa. M-am simțit în afara familiei că nu eram fiica lui Petre Roman. A simțit nevoia să precizeze că nici eu, nici Calina nu suntem ale lui! Eram și introvertă, nu îi învinuiesc pe părinții mei, erau patru, dar nu comunicam prea bine cu niciunul. La noi în familie trebuia să taci, să ții în tine, să te descurci singur. Părinții nu ne spuneau: «te iubesc»!”
 
„Pe Petre Roman am fost și sunt supărată și acum pentru că a lăsat-o pe mama! Sunt suparată nu neapărat pentru că a părăsit-o, ci mai mult pentru modul în care a părăsit-o. Ne-a manipulat  pe mine, și pe sora mea, ca să-i ușurăm lui situația cu mama.

A fost un șoc, pentru că ea, căci și-a sacrificat viața și cariera pentru el! S-a folosit de noi până în ultima clipă ca să-și vadă el interesul"

"Cu 15 ani înainte de Revoluție, mama era stâlpul casei, ea câștiga foarte mulți bani! El ne-a pus atunci în fața faptului împlinit, la fel a făcut și la Revoluție. Noi nu am știut nimic, ne-am trezit cu el la televizor. Mama a făcut doi pași în spate după ce a fost părăsită, în loc să-și vadă de viața ei”, a mai spus designerița."

„La nunta Oanei nici nu ne-am vorbit, ne-am privit de la distanță!”
În urmă cu 9 ani, Oana Roman se căsătorea cu Marius Elisei, cu care are și o fiică, Isabela. Cei doi au făcut atunci cununia religioasă, dar și botezul Isabelei. La ceremonie a fost invitat și tatăl Oanei, Petre Roman.

„Eu cu Petre Roman nu am mai vorbit niciodată de atunci. Dupa ce a plecat de acasă, ne-am mai văzut doar o dată la nunta Oanei, însă doar de la distanță. Nu ne-am vorbit nici atunci.

Dar, ce poți să mai zici că nici Oana nu-și cunoaște fratele vitreg?! El a tăiat orice fel de legătură cu noi, a fost decizia lui, nu l-a influențat Silvia.

El s-a supărat pe mine după ce am avut o discuție lungă la telefon. I-am spus atunci că eu am fost folosită drept tampon între el și mama. M-am simțit folosită, manipulată, totul ca să-i ușurez lui treaba cu mama”, a dezvăluit Catinca, în aceeași emisiune.

Nici relația cu sora ei, Oana, nu a fost una perfectă. În prezent, cele două nici nu-și mai vorbesc, după ce Oana a acuzat-o pe Catinca de faptul că nu mai trece să-și vadă mama la azil.

„Nu m-am înțeles niciodată bine cu Oana. Eu cu Oana am avut mereu o relație tumultuoasă. Suntem temperamente total diferite. Aș vrea să am o discuție lungă cu ea ca să putem avea o relație bună. Dar, acum nu ne mai vorbim deloc. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Pe mama am văzut-o ultima dată în urmă cu o lună.” 
 
Catinca Roman a povestit și La Măruță, la rubrica sosurilor picante, la fel de sincer,  despre o mulțime de vedete:

"Pe Loredana Groza am considerat-o nocivă, am fost foarte implicată în prietenia cu ea și la un moment dat m-a aruncat la gunoi. Mulți ani nu mi-a dat bună ziua. (...)"

"Lui Marian ionescu îi reproșez lipsa de empatie și lipsa de asumare. (...) Unii oameni așa se nasc, fără empatie, iar lipsa de asumare știi ce e. (...) Deșteaptă, citită, punctuală e Oana Roman, asta e la nivel de calități, iar la defecte e neasumată și e colerică. Cred că orice familie are un tipar și ea în loc să iasă din tipar, își face o poveste, când ar trebui să își asume, de exemplu când arată să are o familie perfectă, că își cresc copilul împreună, nu cred că e așa, dar cred că e o femeie puternică și ar trebui să își asume asta."

"Pe Petre Roman îl  caracterizez așa: inteligență sclipitoare, cultură, insensibilitate, nesumare. Eu nu judec că s-a despărțit de mama , ci felul în care a făcut-o. Să dispari complet din viața tuturor, a șters cu buretele. A avut efect și asupra mamei, și asupra Oanei și asupra Izei.  (...) Ce calități a avut Silvia Roman și nu le-a avut mama? Cred că lipsa de personalitate a fost calitatea principală, apoi tinerețea, iar fizic semăna cu mama în tinerețe. (...) Noi nu mai vorbim, nu mai am numărul de telefon. Dacă a zis că nici eu, nici Calina, nu eram ale lui? (...) Eu nu l-am condamnat. (...) Nu vorbesc nici cu Oana în acest moment, noi am avut mereu o relație furtunoasă. (...) Am avut o relația pasageră cu Dan Bittman și presa nu a aflat. "

 

Vezi și: 

  • Catinca Roman, cu sinceritate despre Oana Roman și despre Petre Roman

related posts

Modifică setările cookies