Catrinel Marlon se pregătește să nască al doilea copil! Imaginile cu burtica de gravidă i-au cucerit pe fani: „Cât ești de frumoasă!”


Catrinel Marlon urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil și a postat câteva imagini adorabile cu burtica de gravidă. Vedeta le-a transmis fanilor de pe Instagram că așteaptă „de prea mult timp” și că vrea ca primăvara să-i aducă „niște contracții”. 


Actriță și fotomodel de succes, Catrinel Marlon este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Pe lângă cariera de care e tare mândră, românca are și o familie superbă. Catrinel se iubește de un deceniu cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico, alături de care are o fetiță adorabilă. Caroline a împlinit 5 ani în februarie și abia așteaptă să-și cunoască frățiorul. 

Catrinel este o graviduță superbă, iar internauții au fost convinși că va avea gemeni când i-au văzut burtica uriașă. „Este un băiețel”, a răspuns Catrinel, care a adăugat că și la prima sarcină a avut o burtică de dimensiuni considerabile.

Actrița s-a fotografiat în curte, într-o rochie neagră cu flori multicolore, iar printre cei care au reacționat la postare se numără și Laura Cosoi, Andreea Esca sau Mihaela Rădulescu.

„Nu mai am răbdare și noroc că lucrez și nu mi-am luat concediu”, a adăugat Catrinel la un comentariu postat de Laura Cosoi, actriță care se pregătește să nască pentru a patra oară.

Catrinel Marlon are o carieră înfloritoare în cinematografie

În toamna lui 2022, actrița în vârstă de 38 de ani a fost recompensată cu premiul special Rai Cinema pentru regia scurtmetrajului „Ossa/ Bones”, realizat împreună cu Daniele Testi şi prezentat în premieră mondială la Rome Film Fest.

Catrinel s-a născut la Iași și și-a început cariera de model la vârsta de 16 ani. În 2012, a fost protagonist filmului “La Citta Ideale”, iar trei ani mai târziu a jucat în scurtmetrajul “L’errore”. În 2016, a primit premiul Kineo la Veneția. 

Catrinel a jucat și-n serialul „CSI” și a fost protagonista peliculei „Gomera”. Filmul regizat de Corneliu Porumboiu a fost desemnat propunerea României pentru o nominalizare la categoria „Cel mai bun lungmetraj internațional” a premiilor Oscar 2020.

Fotografii: Instagram Catrinel Marlon

  • Catrinel Marlon se pregătește să nască al doilea copil! Imaginile cu burtica de gravidă i-au cucerit pe fani: „Cât ești de frumoasă!”

related posts

Modifică setările cookies