Catrinel Sandu s-a recăsătorit în America! Vezi imagini de la cununia unde au fost numai ea și mirele


Catrinel a divorțat de Gabriel Trifu în 2017, dar s-a reîndrăgostit de medicul stomatolog Steve Schroeter.


Acesta i-a redat încrederea în viață după divorț, dar a ajutat-o să depășească și cel mai greu moment din viața ei: moartea tatălui, de care era foarte apropiată. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is official ( Mr. & Mrs.) ????????❤️

O postare distribuită de Catrinel Sandu (@catisandu) pe

 
La cununia civilă, au fost prezenți doar mirii, care au ales să facă din acest moment un eveniment simplu, dar cu semnificație foarte importantă pentru ei. 
 
Catrinel are două fiice, Sara, în vârstă de 9 și, Lara, de 5 ani. A declarat în repetate rânduri că vrea să le ofere acestora o familie, orice ar fi, și s-a ținut de cuvânt. Fetele ei se înțeleg de minune cu Steve, care la rândul său are doi fii. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is official ( Mr. & Mrs.) ????????❤️

O postare distribuită de Catrinel Sandu (@catisandu) pe

 
Potrivit Spynews, Catrinel a declarant despre nuntă: 
 
„Azi dimineață îi spuneam lui Steve că mă duc la serviciu și că sunt femeie măritată. Sunt Catrinel Sandu, o să iau și numele soțului, dar aici nu este obligatoriu. Voi face și acest lucru, dar după nuntă, că este un proces mai lung. Sandu va rămâne, că m-am zbătut tare să-mi reacpăt numele. A fost o ceremonie diferită, e o chestie foarte simplă. 
Aici lucrurile sunt mai simple. Trebuie să faci un curs înainte de a te căsători, se face online. Am fost numai noi doi, singuri...am semnat foaia. Nu ne-am spus jurămintele, că le vom spune la nuntă, dar a fost foarte frumos. Ne-am dorit mult să fim doar noi doi la cununie. E ceva paranormal între noi, am senzația că undeva, cândva am mai fost împreună și a trebuit să trecem amândoi prin niște povești, pentru a putea fi împreună, prețuim totul altfel”

Pe PRO TV PLUS puteți urmări momente speciale din emsiunile preferate:


FOTO:INSTAGRAM/FACEBOOK
  • Catrinel Sandu s-a recăsătorit în America! Vezi imagini de la cununia unde au fost numai ea și mirele

related posts

Modifică setările cookies