Ce a apărut la mormântul Stelei Popescu, la 6 ani de la moartea ei


Anul acesta, pe 23 noiembrie, se împlinesc șase ani de la moartea actriței Stela Popescu. Este bine cunoscut faptul că toată agoniseala ei de-o viață i-a rămas fiice adoptive, Doina Maximilian.


Ce s-a întâmplat la mormântul Stelei Popescu, la șase ani de moartea actriței

Stela Popescu, una dintre cele mai apreciate actrițe pe care România le-a avut, a trecut în neființă pe 23 noiembrie 2017. Moartea îndrăgitei actrițe a lăsat un gol imens în sufletele celor care au admirat-o. Stela Popescu a fost găsită fără viața în propria locuință, chiar de către fiica adoptivă, Doina Maximilian.

Actrița s-a stins din viața în urma unui AVC. Colega de scenă a lui Alexandru Arșinel a fost înmormântată la Mănăstirea Cernica, iar pe mormântul ei apar, și azi, buchete de flori, semn că nu a fost uitată. Doina Maximilian se ocupă de mormântul celei care a crescut-o .

Paparazzi au surprins cu camerele de fotografiat că pe mormântul Stelei Popescu sunt buchete cu flori permanent aduse de apropiați sau de fanii care au îndrăgit-o de-a lungul timpului. Pe piatra de mormânt este așezat un buchet enorm de flori violet și albe, simbol al spiritului generos și exuberant al regretatei actrițe, potrivit cancan.ro.

Sursă foto: Facebook

  • Ce a apărut la mormântul Stelei Popescu, la 6 ani de la moartea ei

related posts

Modifică setările cookies