Ce apariție! Vanessa Hudgens, într-o bluză transparentă și fără sutien la Săptămâna Modei de la Paris


Deși nu măsoară mai mult de 1,55 metri, Vanessa Hudgens este considerată una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood.


Bruneta a întors toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris, acolo unde a optat pentru câteva ținute extrem de îndrăznețe. 

Pentru show-ul celor de la Maison Valentino, Vanessa a ales o ținută lila din cap până în picioare. Actrița în vârstă de 33 de ani a purtat o cămașă trasparentă cu o broderie superbă. 

Vanessa și-a lăsat sutienul acasă și și-a etalat mândră bustul perfect cu care a fost înzestrară de Mama Natură. 

“OMG! Cât de sexy ești!”, “Nu i-a spus nimeni că se vede tot prin bluză…”, “Ești un vis!”, “Arăți atât de bine!”, “Ești atât de frumoasă! Sânii tău sunt perfecți”, sunt câteva dintre mesajele postate de fani. 

Pentru prezentarea lui Giambatista Valli, Vanessa și-a încântat urmăritorii cu o ținută la fel de sexy. Ea a purtat o rochie extrem de decupată, care abia i-a acoperit sânii. 

Actrița se iubește de un an și jumătate  cu Cole Tucker, un talentat jucător de baseball. Înainte de sportiv, actrița a fost cuplată cu Austin Butler (2011 - 2020) și Zac Efron (2005-2010).

Fotografii: Getty Images/ Instagram

  • Ce apariție! Vanessa Hudgens, într-o bluză transparentă și fără sutien la Săptămâna Modei de la Paris

related posts

Modifică setările cookies