Ce declarație de dragoste i-a făcut Betty Stoian soțului ei, Cătălin Vișănescu


Betty Stoian este o femeie împlinită. Are o carieră în muzică și o familie frumoasă. Fata lui Florin Salam este căsătorită de trei ani cu Cătălin Vișănescu, bărbatul căruia i-a dăruit și un băiețel. 


Betty Blue, pe numele de scenă, a devenit mămică pe când avea doar 18 ani, iar anul acesta în august tânăra va împlini 21 de ani. Betty și Cătălin au devenit părinți pe 1 octombrie 2018, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. 

Recent, bruneta a postat pe Instagram două fotografii alături de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Imaginile sunt însoțite și de o declarație de dragoste care le-a topit inima fanilor.

“Iubirea este singura care te determină să te schimbi, să-l pui pe celălalt înaintea ta și să trăiești prin el. Iar dacă viața este o luptă, eu aleg să lupt pentru iubirea și fericirea noastra. PS: Nu sunt mereu așa siropoasă, dar am simțit să spun asta acum ???? @visanescucatalin Te iubesc!”, este mesajul postat de Betty pe contul de socializare. 

În imaginile făcute cel mai probabil într-o vacanță, cei doi îndrăgostiți au parte de o cină romantică pe un iaht. Fanii au reacționat cu mii de inimioare și sute de comentarii la mesajul emoționant postat de Betty. “Doi copii frumoși!”, “Să fiți la fel până la adânci bătrâți!”, “Foarte frumos! Lecție pentru toți cei care vă urmăresc”, “Îmi place cum gândești! Ai scris niște cuvinte care te ung pe suflet”, i-au transmis urmăritorii. 

Fotografii: Instagram

 

 

  • Ce declarație de dragoste i-a făcut Betty Stoian soțului ei, Cătălin Vișănescu

related posts

Modifică setările cookies