Ce dietă a adoptat Elena Gheorghe ca să se mențină la 50 de kilograme


Secretul unei siluete perfecte ține nu doar de genele bune, dar și de un regim alimentar echilibrat, respectat cu strictețe. Cântăreața Elena Gheorghe se numără printre vedetele care a adoptat o dietă ce o ajută să se mențină la 50 de kilograme. 


La 36 de ani, Elena Gheorghe este mama a doi copii și se află într-o formă fizică de invidiat. Artista a mărturisit, într-un interviu pentru VIVA, ce dietă ține pentru a se menține la 50 de kilograme. 

„Imediat după ce mă trezesc, beau un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, care ajută la eliminarea toxinelor din corp, apoi, după 20-30 de minute, beau un pahar mare de suc de țelină apio, care ajută incredibil de mult tot organismul, hidratează celula, după alte 20 de minute beau un smoothie, care ajută la eliminarea metalelor grele. Din păcate, metalele grele sunt aproape în tot ce ne înconjoară și e musai să avem grijă, căci de aici provin majoritatea problemelor de sănătate”, spune cântăreața

La prânz, vedeta consumă salate de tot felul, în general hrană vie, iar seara, supe-creme, mâncare gătită la abur sau la cuptor, pește.

„Între mese, am gustare: un fruct la alegere, de obicei papaya sau măr; acum, vara, mănânc pepene roșu. Din când în când, paste integrale cu fructe de mare, un desert bun făcut în casă și înghețată neapărat. Rar, brânză, asta pentru că nu mă pot lăsa de tot de ea, sunt machedoancă, și la noi ea e baza. Îmi fac poftele, dar cu măsură”, a adăugat ea. 

Pe lângă talentul incontestabil, Elena Gheorghe reușește de fiecare dată să-și impresioneze fanii cu ținutele ei spectaculoase. Pentru că are un abdomen plat și picioare suple, rochiile și fustele scurte i se potrivesc de minune. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos). Iar aparițiile în costum de baie sunt de-a dreptul irezistibile. 

Sursă foto: Instagram/ Elena Gheorghe

Vezi și: Vinde degete pe internet

  • Ce dietă a adoptat Elena Gheorghe ca să se mențină la 50 de kilograme

related posts

Modifică setările cookies