Ioana Grama trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un milionar din Cluj. Influencerița și-a ținut relația departe de ochii curioșilor, astfel toată lumea s-a întrebat cine este bărbatul care i-a furat inima. Ei bine, Gabi, căci așa îl cheamă pe partenerul Ioanei, joacă un rol extrem de important în viața ei și a ajutat-o, prin maturitatea lui, să treacă peste unele traume din trecut.

Ioana Grama, despre iubitul ei

Ioana Grama nu s-a afișat în mediul online cu iubitul ei, singurele imagini cu Gabi, puține la număr, au fost cele în care nu i se vede fața.

Acum, Ioana a dezvăluit câteva detalii pe care nimeni nu le știa despre partenerul ei. În cadrul unui podcast în care vorbea despre latura ei masculină, Ioana Grama a dezvăluit că relația cu Gabi a maturizat-o foarte tare.

Influencerița, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit că partenerul ei are 40 de ani și este un bărbat foarte matur. Totodată, Gabi are o relație foarte închegată cu Ayana, fiica Ioanei.

„Tot timpul am fost băiețoasă. Am fost crescută de un bărbat, știi. Tot timpul încerc să îi explic și lui Gabi, eu înțeleg că tu îmi spui că am prea multă masculinitate în mine, dar tu trebuie să te gândești la background-ul meu, pentru că eu nu am avut o imagine feminină care să mă ajute să îmi dezvolt latura asta...M-a ajutat foarte mult Gabi, el are 40 de ani, e un bărbat matur și cred că aveam nevoie de un bărbat matur care să mă trezească un pic la realitate”, a spus Ioana Grama, într-un podcast.

Sursă foto: Instagram