Ce familie trăsnită! Soacra lui Kinsey Wolanski a intrat și ea pe teren


Kinsey Wolanski, blondina sexy care a întrerupt recenta finală a Ligii Campionilor, are o soacră pe măsură. 


Elena Vulitsky (47 de ani), mama iubitului americancei, a pătruns în spațiul de joc la finala Cupei Mondiale de cricket, desfășurate duminică la Londra.

Citește și: Kinsey Wolanski șochează din nou: „Am stat în celulă cu 10 suspecți!”

Se pare că Wolanski și apropiații săi au devenit o adevărată „sperietoare” pentru marile competiții sportive. După ce a intrat aproape goală pe arena din Madrid la finala Ligii Campionilor dintre Liverpool și Tottenham, Kinsey a fost la un pas să recidiveze la Copa America. Organizatorii din Brazilia au reușit însă în ultima clipă s-o oprească pe tânăra de 22 de ani aflată într-o permanentă căutare de publicitate ieftină.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vitaly (@vitalyzdtv) on

Ei bine, se pare că acest exhibiționism e o chestiune de familie. Duminică, la finala Cupei Mondiale de cricket dintre Anglia și Noua Zeelandă, stewarzii au fost păcăliți de o femeie de 47 de ani, aceasta fiind scoasă cu forța dintre jucători. „Vitaly Uncensored” (un site pentru adulți deținut de un celebru youtuber, Vitaly Zdorovețki) a fost mesajul pe care l-a afișat invadatoarea și care a făcut legătura cu gestul similar al lui Kinsey Wolanski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Vulitsky (@officialzelena) on

Surpriza a fost una uriașă când s-a aflat identitatea femeii, Elena Vulitsky fiind chiar mama acestui Vitaly, iubitul lui Kinsey. „Respect pentru ea, mama mea e o legendă!”, a comentat pe Instagram Vitaly Zdorovețki, care are cel mai mult de câștigat de pe urma acestui mod de a-și face reclamă, fără prea multe costuri. De exemplu, popularitatea obținută peste noapte de Kinsey Wolanski l-a îmbogățit pe Vitaly cu aproximativ trei milioane de euro. De asemenea, contul de Instagram al frumoasei americance s-a bucurat de o explozie de „admiratori”, de la 300.000 la peste trei milioane.

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: Surprize in lista cu cel mai bine platite vedete 

related posts

Modifică setările cookies