„Ce femeie!” Ana Cheri i-a vrăjit pe admiratorii ei cu imagini incendiare. Cum a pozat în așternuturi


Fitness influencerița Ana Cheri pare că se află într-o continuă vacanță. De la începutul verii, modelul american își încântă fanii cu apariții incendiare în costum de baie, dar și în lenjerie intimă. Cele mai noi ipostaze din dormitor i-au cucerit total pe admiratori. 


Ana Cheri a pozat în așternuturi, la primele ore ale dimineții, și a distribuit apoi fotografiile pe pagina sa de socializare, unde are peste 12,6 milioane de urmăritori. Ea poartă un furou alb, foarte decoltat, etalându-și sânii naturali în toată splendoarea.

Influencerița a scris și un mesaj motivațional pentru fanii ei: „Câteva sfaturi de la mine pentru voi, ca să vă găsiți pacea interioară: Practicați iertarea, pentru că ranchiuna adăugă greutate spiritului. Înconjurați-vă de oameni care vă încurajează să creșteți și să vă dezvoltați. Practicați respectul de sine, stabilirea unor limite sănătoase vă vor ajuta să vă prioritizați pacea interioară. Cel mai important cred că este să ai grijă de corpul tău; sănătatea ta este bogăția ta. Ar trebui să încercați tot posibilul, ca în fiecare zi să vă tratați corpul cu dragoste, să-l hrăniți cu mâncare bună, să-l mișcați, să-l odihnești, să-l vindecați, astfel încât să poată fi mai puternic și mai optim pentru viața voastră”. 

 
Ana este pasionată de fitness și nu lasă să treacă nici o zi fără antrenamente pentru abdomen, coapse și posterior. Influencerița este incendiară, de fiecare dată când pozează în costume de baie. Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 
 

Sursă foto: Instagram/ Ana Cheri

Vezi și: 

  • „Ce femeie!” Ana Cheri i-a vrăjit pe admiratorii ei cu imagini incendiare. Cum a pozat în așternuturi

related posts

Modifică setările cookies