Ce frumoasă este fiica lui Virgil Ianțu. La 15 ani, face primii pași spre o carieră în modelling


Prezentatorul Virgil Ianțu se mândrește cu fiica lui Jasmina, care s-a transformat într-o tânără foarte frumoasă. Obișnuită cu ieșirile în public, pe la tot felul de evenimente mondene, fata a vorbit de mai multe ori despre pasiunea ei pentru modă. 


În vârstă de 15 ani, Jasmina adoră să-și creeze propriile modele, dovadă sunt aparițiile ei cochete pe rețelele sociale. Anul trecut, fiind invitată în platoul emisiunii ”La Măruță”, Jasmina a spus că și-ar dori să studieze designul vestimentar în străinătate. Totodată, fata își dorește să-și încerce norocul în modelling, datorită calităților fizice, moștenite de la ambii părinți. Recent, tânăra a fost invitată să pozeze pentru brandul de haine al Andreei Raicu. (vezi mai multe imagini în galeria foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

A post shared by jasmine m.i (@jasmine.iantu) on

Andreea a povestit recent pe Instastory despre colaborarea cu fiica fostului ei coleg de la Big Brother, dar și un bun prieten, Virgil Ianțu. Vedeta spune că, dacă i-ar fi spus cineva,cu ani în urmă, că fiica lui Virgil va fi imaginea colecției ei de haine, nu ar fi crezut niciodată. 

Sursă foto: Instagram jasmine.iantuaraicu

Vezi și: Ferma. In plus, episodul 7: Detaliile mai puțin știute despre George Burcea. “A trecut prin momente foarte grele”

  • Ce frumoasă este fiica lui Virgil Ianțu. La 15 ani, face primii pași spre o carieră în modelling

related posts

Modifică setările cookies