Ce mai face Diana Gureșoaie și cum arată la 33 de ani! Tinerei i se spunea "strâmba lui Dodel"


Diana Gureșoaie a intrat în atenția presei mondene după ce a devenit în anul 2010 iubita fotbalistului Cristi Tănase.


Lui i se spunea pe atunci "Dodel", iar ea era cunoscută drept "strâmba lui Dodel". Pe atunci, Cristi Tănase era cunoscut pentru cuceririle sale și avea probleme cu patronul Gigi Becali în timp ce juca pentru FCSB. Acesta îl critica exact din cauza faptului că se lăsa copleșit de aceste escapade. 

Potrivit playsport.ro, multă vreme, Diana a lucrat ca hostess în Dubai și în Miami și a avut mai multe colaborări cu diferite case de modă. 

Pe pagina ei de Instagram sunt postate fotografii unde apare extrem de sexy, unde se vede că face sport la modul foarte serios și dă o atenție deosbită aspectului fizic, prin machiaj și prin întreținere corporală. Nu se știe exact cu cine are o relație, dar în dreptul unei fotografii în care apare cu două buchete uriașe, tânăra a scris în engleză:

"Pot să îmi cumpăr singură flori, dar aparent nu e nevoie.

În februarie 2023, Diana a împlinit 33 de ani și a scris pe Instagram, unde devine ]ncet un inflencer, cu peste 60 de mii de folowers la activ:

"Să împlinesc 33 de ani nu a fost ușor.

Dar din nou, când a fost ceva ușor în viața mea?

Sunt recunoscătoare pentru tot, chiar și pentru cele greșite. Timpul va spune.

Mândră de mine, acum și pentru totdeauna. Manipularea nu funcționează când ai creier. Acestea fiind spuse, La mulți ani mie. Sunt tare, mă onorez și îmi știu valoarea."

FOTO: DIANA GUREȘOAIE INSTAGRAM  / sport.ro 

Vezi și: Dana Rogoz și copii săi, deplasare cu ... biciroaba

  • Ce mai face Diana Gureșoaie și cum arată la 33 de ani! Tinerei i se spunea strâmba lui Dodel

related posts

Modifică setările cookies