Ce mai face Mihaela Bărluțiu, Nicole din "Lacrimi de iubire"? 


Mihaela Bărluțiu a făcut furori în anii 2000 în telenovela românească „Lacrimi de iubire”. 
 


Aceasta a interpretat rolul unei tinere nonconformiste și mulți și-o amintesc și azi, când viața ei e cu totul alta. Tânăra are 33 de ani și locuiește în America, acolo unde se ocupă foarte mult pe familie, dar are și o afacere de succes cu mașini de lux pe care o gestionează împreună cu soțul ei. 
 
 „Suntem o familie fericită. Noi toți ne acceptam și ne înțelegem așa cum suntem. Activitățile le facem în baza a ceea ce ne place să facem. Eu sunt cu soarele, cea mică este cu zăpada și atunci încercăm să ne împărțim activitățile, să fim toți fericiți.E foarte greu să ai o adolescentă în casă."

"Încerc să îi fiu prietenă și să o înțeleg în orice situație. Jasmine (Jazz, cum o numesc eu) e un copil extrem de bun. Da, aș mai avea curaj să mai fac un copil și mi-as dori un băiețel” a declarat Mihaela Bărluțiu pentru Fanatik.ro.
 
Aceasta a declarat și că iubește în continuare România, unde se întoarce mereu cu placere, dar nu își mai imaginează viața aici:
 
„Vin foarte des în România și am o părere bună. Avem o țară foarte frumoasă și ar trebui promovată la maxim. Nu știu dacă aș rezista să stau 2-3 ani în Romania, dar aș putea călători din România în Los Angeles. Depinde foarte mult și ce fel de proiect”, a mai adăugat ea pentru aceeași sursă. 
 

FOTO: FACEBOOK MIHAELA BĂRLUȚIU 

Vezi și video:

  • Ce mai face Mihaela Bărluțiu, Nicole din Lacrimi de iubire ? 

related posts

Modifică setările cookies