Ce mărturii de nuntă au oferit Jennifer Lopez și Ben Affleck invitaților. Nu multă lume s-ar aștepta la un astfel de cadou


Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit zilele trecute în stil mare, pentru a doua oară, după ce inițial își uniseră destinele în Las Vegas. Iar de la evenimentul fastuos nu au lipsit mărturiile de nuntă, la fel de impresionante.


Nunta dintre Jennifer Lopez (53 de ani) și Ben Affleck (50 de ani) a fost fabuloasă din toate punctele de vedere. De la rochia de mireasă, creata de designer-ul de modă american, Ralph Lauren, dress code sau locație, până la darurile de nuntă oferite invitaților, cuplul a fost atent la fiecare detaliu.

Astfel, pentru mărturiile de nuntă, cei doi nu s-au mulțumit să pregătească orice fel de cadou, ci au oferit invitaților genți personalizate, maro, împodobite cu inițialele lor "JB" într-un font caligrafic alb. Pe lângă acest detaliu semnificativ, gențile au fost însoțite și de o notă personală, prin prezența unor etichete cu numele invitaților, aspect ce a facilitat și distribuirea lor printre aceștia.

Deși nu este o idee de mărturie de nuntă obișnuită, nu putem nega că este ingenioasa și le vor fi de folos invitaților. Pe lăngă faptul că design-ul genților este unul plăcut, potrivit pentru vară, anotimp în care și-au unit destinele și cei doi, literele personalizate le vor aminti mereu participanților nunta celor doi îndrăgostiți.

Nici oaspeții de la un hotel din apropiere nu au fost neglijați, care au primit cutii cu ciocolată personalizate cu initiatelele "JB".

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit pe 16 iulie, la aproape 20 de ani după ce au rupt prima logodnă. Nunta a avut loc pe proprietatea de aproape 9 milioane de dolari a lui Afleck, iar de la eveniment nu au lipsit celebrități de top precum George Clooney, Jane Fonda, Renee Zellweger sau Jimmy Kimmel.

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Vezi și:

  • Ce mărturii de nuntă au oferit Jennifer Lopez și Ben Affleck invitaților. Nu multă lume s-ar aștepta la un astfel de cadou

related posts

Modifică setările cookies