Ce notă a primit la naștere fiul lui Luis Gabriel. Nu a fost nici 9, nici 10


Luis Gabriel a devenit tată în urmă cu doar câteva săptămâni, iar de atunci radiază de fericire! Oamenii care îl urmăresc pe rețelele de socializare au fost curioși ce notă a luat micuțul la naștere, iar Haziran a dezvăluit. Se pare că nu a fost nici 10, nici 9!


Luis Gabriel și Haziran sunt cei mai proaspeți părinți din showbizul românesc. Aceștia sunt extrem de fericiți de când micul lor fiu s-a născut, găsind în permanență motive să zâmbească. După ce au vorbit public atât despre naștere, cât și despre relația de cuplu, îndrăgostiții au fost întrebați ce notă a primit cel mic atunci când a venit pe lume. 

Deși fanii sperau ca Joseph Luis Tiago să fi fost un copil de nota 10, se pare că lucrurile au stat puțin diferit. La naștere, cel mic a primit un 8 din cauza faptului că avea cordonul ombilical în jurul gâtului.

"Pentru că mulți m-ați întrebat, bebe a primit nota 8 la naștere fiindcă a avut cordonul în jurul gâtului”, a spus Haziran pe Instagram.

Cu toate acestea, fiul cântărețului este bine și primește toată iubirea și tot sprijinul părinților pentru a crește frumos. Luis Gabriel a dezvăluit chiar și data când va avea loc botezul copilului său.

”Da, noi plănuiam undeva în septembrie, am vrut pe 19 când era aniversarea noastră, dar dacă o să vină valul acesta o să trebuiască să facem undeva mai devreme și o să fie foarte mic bebe”, a declarat el în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: Luis Gabriel/Facebook

  • Ce notă a primit la naștere fiul lui Luis Gabriel. Nu a fost nici 9, nici 10

related posts

Modifică setările cookies