Ce nu știu mulți despre Mihai Mărgineanu - Ardiles din "Las Fierbinți"  


Cei care îl asociază cu Ardiles, mereu pus pe smecherii, nu îl văd pe adevăratul Mihai Mărgineanu, care are o viață cu totul diferită.
 


Puțini știu că artistul are chiar licență de pilot, sute de ore la manșă și...propriul avion privat. În urmă cu câțiva ani, acesta și-a cumpărat un mic avion Cessna 172 November, cu patru locuri, care îl ajuta să ajunga mai repede la concerte. 
 
Mai mult, artistul a mărturisit că știe anumite zone din România foarte bine ”de sus” și se descurcă fără hartă și fără GPS.

Pentru Impact.ro, artistul declara în timpul pandemiei, în 2021:
 
“Pentru mine avionul a fost o necesitate. Cu el am reuşit să ajung la concerte programate în diverse colţuri ale ţării, întotdeauna la timp şi să mă şi întorc acasă. Pentru o ţară cu drumurile noastre, cele pe care le ştim cu toţii, investiţia mea s-a dovedit mai mult decât rentabilă. E drept, în ultimele luni, cu pandemia asta zborurile în interes profesional au dispărut. Au rămas la concerte!(...) Cred că a pilota un avion, fie el şi de mici dimensiuni, e unul dintre cele plăcute lucruri, pentru mine personal. A fi pe scenă sau la manşa unui avion mă face să mă simt confortabil, fără pic de teamă."
 
"M-au întrebat mulţi dacă nu e complicat să-ţi aranjezi planurile de zbor, fiindcă toată lumea crede că ai nevoie de multe şi anevoioase aprobări. Aş! Pentru zborurile pe care le fac eu prin ţară, la altitudini destul de mici, de câteva mii de metri altitudine, trebuie să anunţi turnul de control cu circa jumătate de oră înainte ca roţile aparatului tău să înceapă să ruleze pe pista aeroportului.”
 
FOTO: LAS FIERBINȚI

Vezi și VIDEO:

  • Ce nu știu mulți despre Mihai Mărgineanu - Ardiles din Las Fierbinți   

related posts

Modifică setările cookies