Ce reacție a avut soțul Anei Crudu după ce aceasta și-a făcut cont pe OnlyFans? 


După ce sora ei și-a făcut cont pe platforma OnlyFans, unde cele mai de succes sunt video-urile destinate adulților, a urmat-o Ana Crudu, sora ei. 
 


Mulți s-au întrebat dacă tânăra nu are probleme cu soțul din acest motiv, dar ea le-a răspuns întrebărilor chiar din descrierea de pe OnlyFans. Ana s-a căsătorit în luna iunie cu Adrian Neagu și s-a mutat în Suedia. Contul de OnlyFans a fost dechis la finalul verii lui 2022, iar abonamentul pe care trebuie să îl plătească bărbații care vor să vadă poze cu Ana este de 15 dolari. 

Descrierea Anei pe platformă este:
 
"Soțul meu a spus că este ok. Bună și bine ați venit! Asta e viața mea: – Căsătorită – Conținut privat – Discuții în privat – Postări zilnice. Puteți să-mi dați mesaje private și țineți minte că răspund personal la toate mesajele, iar mesajele cu bani ajung cu prioritate în căsuța mea de chat, pentru a vă putea răspunde mai rapid.”
 
Într-un interviu oferit pentru Click, Ana a declarat că Adrian Neagu o susține și chiar el este cel care îi face pozele.
 
”M-am gândit că o să îmi pară rău la bătrânețe că nu am făcut asta! M-am gândit «de ce nu?» Soțul meu este pasionat de fotografie și de mine. Îmi face chiar soțul pozele! Îi place să îmi facă poze!”

VEZI ȘI VIDEO:

FOTO: ANA CRUDU INSTAGRAM

  • Ce reacție a avut soțul Anei Crudu după ce aceasta și-a făcut cont pe OnlyFans? 

related posts

Modifică setările cookies