Ce rochie spectaculoasă a purtat Kate Middleton la nunta prințului moștenitor al Iordaniei


Pe 1 iunie, Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei s-a căsătorit cu Rajwa Al-Saif, o arhitectă dintr-o familie bogată din Arabia Saudită. La eveniment au participat și Prinții de Wales, care s-au remarcat prin eleganță. Prințesa Kate a ales o rochie spectaculoasă, respectând eticheta și tradiția țării-gazdă. 


Kate Middleton a avut, ca de obicei, o apariție fermecătoare. Soția Prințului William a purtat o rochie Elie Saab dintr-o colecție mai veche, din 2017, cu mâneci lungi, astfel respectând eticheta. Ținuta delicată, într-o nuanță de roz prăfuit, are aplicate ornamente pe bust și pe mâneci. 

Prințesa Rajwa Al-Saif a ales rochia de mireasă de la același designer.

După ceremonie, Prinții de Wales s-au aliniat alături de alți invitați pentru a felicita pe cuplul regal din Iordania. Prințul William l-a îmbrățișat pe Prințul moștenitor Hussein, înainte de a o săruta pe prințesa Rajwa Al-Saif pe fiecare obraz, iar Prințesa de Wales i-a urmat exemplul.

(vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Cuplul Willian și Kate are o legătură personală puternică cu Iordania. Kate a locuit acolo cu familia ei de la vârsta de doi până la patru ani din cauza slujbei tatălui ei, Michael, la British Airways, în timp ce Prințul William a fost găzduit de Prințul Moștenitor Hussein în timpul unei vizite în Iordania în 2018 (când a vizitat situl arheologic Jerash). În 2021, cuplul a împărtășit fotografii din ei înșiși în vacanță în Iordania cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, arătând pasiunea pe care o au pentru această țară, potrivit vogue.com.

William și Kate, care au fost întâmpinați de regele Abdullah al II-lea și de regina Rania a Iordaniei la sosirea la nuntă, nu au fost singurii membri ai familiilor regale prezente: prințesa Beatrice a fost văzută sosind împreună cu soțul Edoardo Mapelli Mozzi, împreună cu prințul moștenitor Frederik și cu prințesa moștenitoare Maria a Danemarcei. Prima doamnă Jill Biden a fost și ea printre invitații la nuntă.

La recepția oferită cu ocazia nunții regale, Kate Middleton a purtat o altă rochie roz, de data aceasta una strălucitoare. Prințesa și-a adăugat ținutei accesoriile relagale obligatorii. Ea a ales diadema emblematică, și anume Tiara Lover’s Knot, care a aparținut, inițial, Reginei Mary (bunica Elisabetei) și pe care Regina Elisabeta i-a oferit-o, apoi, Prințesei Diana pentru nunta ei. Acum este bijuteria preferată a lui Kate Middleton. 

Sursă foto: Getty Images/ captură video YouTube

Vezi și: Misterele familiei regale britanice

  • Ce rochie spectaculoasă a purtat Kate Middleton la nunta prințului moștenitor al Iordaniei

related posts

Modifică setările cookies