Ce s-a întâmplat după ce Culiță Sterp le-a zis magistraților că vrea să conducă din nou


În toamna anului trecut, Culiță Sterp a produs un accident auto, după ce s-a urcat la volan băut și drogat, a fugit de o mașină de poliție și a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Tag-uri: #Culita Sterp

Manelistul a fost plasat sub control judiciar și nu mai are voie să conducă mașina, însă a făcut contestație și le-a cerut judecătorilor să se urce din nou la volan și să-i anuleze măsura controlului judiciar. Însă magistrații nu au fost deloc impresionați și i-au respins contestația lui Culiță Sterp. Mai mult decât atât, l-au obligat pe acesta să achite și cheltuielile judiciare, în valoare de 250 de lei, după cum notează SpyNews.

„Constată că temeiurile care au determinat luarea măsurii preventive a controlului judiciar prin Ordonanţa din data de 18.11.2022 şi menţinerea acesteia prin Încheierea penală nr. 293/28.12.2022 subzistă la această dată astfel că menţine măsura controlului judiciar faţă de inculpatul Sterp Nicolae, trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului, începând cu data de 17.02.2023. Stabileşte (menţine) în sarcina inculpatului următoarele obligaţii: - să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori va fi chemat; - să informeze, de îndată, Judecătoria Cluj-Napoca sau instanţa în faţa căreia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei. - să se prezinte la I.P.J. Hunedoara, Serviciul de Investigaţii Criminale - Biroul de Supravegheri Judiciare conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori va fi chemat. - să nu depăşească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a instanţei, - să nu conducă nicio categorie de autovehicule. Supravegherea respectării obligaţiilor care-i revin inculpatului pe durata controlului judiciar se va realiza în continuare de către I.P.J. Hunedoara, Serviciul de Investigaţii Criminale - Biroul de Supravegheri Judiciare. Atrage atenţia inculpatului că în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau cu măsura arestării preventive. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare”, se arată în decizia instanței.

  • Ce s-a întâmplat după ce Culiță Sterp le-a zis magistraților că vrea să conducă din nou

related posts

Modifică setările cookies