Ce spune Crina Abrudan despre întâlnirea cu Ronaldinho. Fosta concurentă de la Survivor se relaxează într-un hotel de lux în Dubai


Crina Abrudan s-a bucurat enorm de întâlnirea cu Ronaldinho într-un hotel din Dubai și a decis să împărtășească fotografiile făcute pe Instagram. Fosta concurentă de la Survivor a petrecut o vacanță de câteva zile în orașul adorat de celebrități. 


„Cam așa se întâmplă seara în Dubai. Dacă ieși la masă seara, la hotel, se întâmplă să dai peste Ronaldinho”, a spus ea într-un video publicat la InstaStory. Fotbalistul a fost foarte amabil și a acceptat să pozeze alături de Crina. Zâmbăreț, ca de obicei, Ronaldinho pare să fie într-o formă perfectă. În vârstă de 43 de ani, Ronaldinho vizitează des acest oraș, fiind invitat de către proprietarii de hoteluri luxoase.

La 5 ani după ce a agățat ghetele în cui, fostul internațional brazilian participă destul de des la meciuri demonstrative și chiar a acceptat să evolueze în Kings League, o competiție lansată de Gerard Pique, scriu ziarele sportive. 

Crina și-a impresionat urmăritorii cu pozele din vacanță. Ea a făcut o adevărată paradă a modei în rochii vaporoase și colorate. 

Sursă foto: Instagram/  Crina Abrudan

  • Ce spune Crina Abrudan despre întâlnirea cu Ronaldinho. Fosta concurentă de la Survivor se relaxează într-un hotel de lux în Dubai

related posts

Modifică setările cookies