Ce spune Ekaterina Lisina, cea mai înaltă femeie din Rusia, despre război. Modelul a trebuit să părăsească SUA


Ekaterina Lisina a ajuns celebră în toată lumea datorită înălțimii ei. Rusoaica este considerată cea mai înaltă femeie din Rusia și cel mai înalt model profesionist din lume. 


În picioarele goale, Ekaterina măsoară aproape 2,06 metri înălțime. Doar picioarele ei au 1,33 metri. 

Rusoaica s-a născut în Penza în urmă cu 34 de ani și a avut o carieră de succes ca jucătoare de baschet. Ea a concurat pentru echipa națională a Rusiei la Jocurile Olimpice de Vară din 2008, acolo unde a câștigat medalia de bronz. În 2014, sportiva și-a încheiat cariera de jucătoare profesionistă de baschet. Ekaterina s-a lansat în modelling și este considerată cel mai înalt model profesionist. 

Rusoaica este și un influencer cunoscut și are o comunitate de peste 1 milion de fani pe contul de Instagram.

Ekaterina Viktorovna Lisina locuia până de curând în America, acolo unde avea contracte pe bandă rulantă și poza pentru diverse reviste. 

Modelul a postat recent un filmuleț pe Instagram în care a vorbit despre situața actuală din țara ei. 

“A trebuit să mă întorc în Rusia pentru că familia mea este aici. Știți care e situația din lume în acest moment… Văd că foarte mulți oameni au nevoie de ajutor și voi face tot posibilul să-l ofer în orice mod posibil”, a spus Ekaterina în clipul postat pe Instagram. 

Rusoaica i-a invitat pe oameni să mediteze și le-a vorbit despre efectul bumerang. 

“De când m-am întors am simțit cum toate lucrurile rele, negative, blesteme se revarsă asupra Rusiei… și asupra influencerilor ruși. Ei primesc și mai multe mesaje de hate pentru că sunt persoane publice. Aș vrea doar să le reamintesc oamenilor că la fel ca toată lumea și noi ne-am trezit cu aceleași stiri în ziua de 24 februarie (n.red data la care Rusia a invadat Ucraina). Și de atunci, sunt peste două săptămâni, toți suntem stresați și într-un șoc uriaș. Așadar, mi se pare nedrept ca toate astea să se îndrepte înspre noi. De asta am vorbit despre efectul bumerang, pentru că orice dorești cuiva se va întoarce la tine, fie în bine, fie în rău. (…) Vă doresc pace în suflete! Eu sunt împotriva războiului, împotriva lui în general, oriunde în lume”, a mai spus Ekaterina.

Fotografii: Profimedia Images/ Instagram

  • Ce spune Ekaterina Lisina, cea mai înaltă femeie din Rusia, despre război. Modelul a trebuit să părăsească SUA

related posts

Modifică setările cookies