Ce spune Rosie Huntington-Whiteley despre momentele în care Jason Statham se sărută în filme cu alte femei


N-a dus-o încă la altar, dar Rosie știe că Jason Statham are ochi doar pentru ea! Rosie Huntington-Whiteley spune că nu este deloc geloasă când își vede logodnicul sărutându-se cu alte femei pe marele ecran.


Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham sunt împreună de zece ani, s-au logodit în 2016, iar în 2017 au devenit pentru prima oară părinți. Fotomodelul a adus pe lume un băiețel, pe nume Jack Oscar.

Superba blondă are peste 11 milioane de fani pe contul de Instagram și recent le-a răspuns acestora la câteva curiozități. Rosie a făcut un “Q&A” (Întrebări&răspunsuri) pe contul de socializare, iar internauții au asaltat-o cu întrebări. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

“Nu ești geloasă atunci când îl vezi pe Jason că se sărută cu alte femei în filme?” – a întrebat-o cineva. Răspunsul a venit rapid: “Nu!”, însoțit de un emoji care râde cu lacrimi. 

Potrivit Daily Mail, Rosie Huntington-Whiteley a mai spus că băiețelul Jack Oscar este cea mai mare realizare a ei. Întrebată ce admiră sau prețuiește cel mai mult la oameni, Rosie a enumerat: “onestitatea, umorul, ambiția, viziunea, modestia, integritatea și bunele maniere”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Modelul are propria companie de cosmetice, așa că a primit întrebări legate și de îngrijirea tenului. Deși pare greu de crezut, blonda cu chip angelic a mărturisit că s-a luptat ani de zile cu acneea. Ea le-a spus urmăritoarelor care sunt pașii esențiali în rutina de curățare a tenului, dar și ce produse și procedee au făcut minuni în cazul ei. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram Rosiehw

Vezi și VIDEO: 

 

  • Ce spune Rosie Huntington-Whiteley despre momentele în care Jason Statham se sărută în filme cu alte femei

related posts

Modifică setările cookies