Ce spune un preot exorcist despre concertul lui Travis Scott unde și-au pierdut viața 10 persoane


Un preot exorcist spune că tragedia de la festivalul Astroworld a fost ca și cum s-ar fi deschis porțile iadului.


Părintele Michael Maginot a vorbit despre niște „semne” pe care le-a observat și care l-au făcut să creadă că „a existat un personaj satanic” implicat în tragedia Astroworld a lui Travis Scott, unde au murit 10 oameni.

Evenimentul nefericit din Houston, Texas a făcut până acum 10 victime decedate și multe altele rănite, din mulțimea de 50.000 persoane care s-a năpustit să-l vadă pe rapper.

Teoreticienii conspirației cred că a fost un „sacrificiu de sânge”, unii aducând ca argument ceea ce pare a fi o cruce inversată la intrarea concertului, considerată simbol demonic. 

Părintele Michael Maginot, un exorcist, a vorbit despre „semnele” pe care le-a observant: „Intrarea concertului părea să fie gura cântărețului și toată lumea a trebuit să treacă prin ea. Și, cu siguranță, pentru un demon, gura este partea principală a corpului pe care și-ar dori să o preia pentru că ar putea comunica și vorbi.” Preotul catolic a continuat spunând că scena de la Astroworld a fost ca „porțile iadului”, potrivit dailystar.co.uk

Acesta a ridicat, de asemenea, întrebări cu privire la muzica lui Travis Scott, calificând-o drept „întunecată” și a spus că artiștii ca el „trebuie să facă lucruri mai scandaloase” pentru „a obține bani și faimă”.

În urma tragediei, Travis a anunțat că va plăti costurile de înmormântare ale celor care și-au pierdut viața la Astroworld.

Sursă foto: Getty

  • Ce spune un preot exorcist despre concertul lui Travis Scott unde și-au pierdut viața 10 persoane

related posts

Modifică setările cookies