Cea mai fierbinte braziliancă, apariție nud într-un peisaj exotic. Face furori cu formele ei ireale


Juju Bianchi se numără printre cele mai senzuale brazilience. Frumoasa brunetă, cu un corp senzațional, a apărut pe coperta mai multor reviste pentru bărbați, iar unele fotografii le împărtășește cu fanii ei de pe Instagram. 


Într-o postare recentă, Juju a făcut publice imagini de la o sesiune foto pentru Playboy Danemarca. Brazilianca este foarte mândră că a fost aleasă să apară pe coperta revistei, spunând că „și-a îndeplinit un vis”. Ea pozează nud într-un peisaj exotic și nu s-a temut să țină în mână un șarpe. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Juju a studiat designul vestimentar în Brazilia, absolvind în 2013, iar în 2017 a devenit model, fiind remarcată de un fotograf.

Brazilianca adoră hainele mulate, iar într-un interviu a declarat că „ținuta în care se simte sexy sunt o pereche de colanți albi, pe care îi poartă când face sport”. În timp ce unii urmăritori consideră că Juju a apelat la operații estetice, ea spune că fizicul ei este rezultatul mai multor ani de antrenamente. Vezi video cu ea în costum de baie aici

Juju are 27 de ani. Ea s-a născut în Brazilia, dar s-a mutat în SUA, inițial în Miami, apoi la New York, unde a cunoscut succesul ca model. 

Sursă foto: Instagram/ justjujubianchi

Vezi și: Intrebarea Mesei Rotunde cu JOJO - „M-a gasit in baie, la 4 dimineata”

  • Cea mai fierbinte braziliancă, apariție nud într-un peisaj exotic. Face furori cu formele ei ireale

related posts

Modifică setările cookies