Cea mai fit bunicuță face furori în costum de baie! Cum s-a fotografiat la plajă


Andrea Sunshine, o bunicuță în vârstă de 53 de ani, face furori pe rețelele de socializare cu instanteneele sexy din vacanță sau din sala de forță. 


Potrivit Daily Star, bunicuța se laudă că atrage băieți care au jumătate din vârsta ei.

Andrea se află într-o formă fizică de invidiat și nu se sfiește să se pozeze în costum de baie sau pantaloni ultra scurți. 

Recent, influencerița a postat câteva imagini sexy din vacanță. Bunicuța de 53 de ani, care are doi nepoți, se bronzează în Porto, Portugalia. 

Blonda a îmbinat munca cu distracția și a promovat câteva costume de baie extrem de de sexy. 

“Minunată!”, “Ești incredibilă! Veșnic frumoasă!”, “Arăți atât de bine!”, “O zeiță!”, “Ai un fizic incredibil!”, “Corp perfect sculptat, regina mea!”, “Ești o muză!”, i-au scris fanii. 

Andrea Sunshine are peste 134.000 de urmăritori pe Instagram. Femeia este o împătimită a fitnessului, merge aproape zilnic la sală și participă la competiții de culturism.

"Tinerii au o fascinație pentru femeile mature care arată bine, așa că mă abordează bărbați de toate vârstele, unii chiar și sub 25 de ani, însă mulți au 30-35 de ani. Nu-mi place acest timp de atenție", declara Andrea în trecut pentru publicațiile din UK. 

Fotografii: Instagram

  • Cea mai fit bunicuță face furori în costum de baie! Cum s-a fotografiat la plajă

related posts

Modifică setările cookies