Cea mai răutăcioasă clientă! Ce mesaj a primit o chelneriță când a preluat nota de plată. Femeia se aștepta la bacșiș


Mulțumirea unei persoane care vine să mănânce la restaurant nu ține doar de calitatea mâncării, ci și de modul în care a fost servită. Chelnerii joacă un rol foarte important și de multe ori cei care își fac treaba excelent nu sunt apreciați. Acesta a fost și cazul unei chelnerițe din SUA, care s-a trezit cu un mesaj răutăcios pe nota de plata în loc de bacșiș.

Tag-uri: #chelnerita #bacsis

Cazul unei chelnerițe din Statele Unite ale Americii a ajuns viral pe rețelele de socializare! Femeia a trebuit să servească, la restaurantul unde lucra, un cuplu cel puțin dificil. Chiar dacă a fost cât se poate de amabilă, i-a servit rapid și le-a stat la dispoziție mai mult decât era necesar, chelnerița s-a trezit cu un mesaj groaznic în nota de plată. Iată ce a putut să îi scrie clienta pe care a servit-o impecabil!

La finalul șederii la masă, cuplul respectiv a părăsit restaurantul, iar chelnerița s-a dus să preia nota de plată. Când a deschis-o, femeia a avut șocul vieții. Nu a primit nici măcar un dolar, iar în spațiul unde trebuia să scrie valoarea bacșișului, aceasteia i-a fost transmis un mesaj: „Nu-i mai spune soțului meu dragă”.

Poza cu bacșișul a ajuns în mediul online, iar internauții au comentat în fel și chip situația prin care a trecut angajata restaurantului respectiv.

„Ce nemernică nesigură. Bacșișul ar trebui eliminat de pe o notă de plată. Plătiți personalului vostru un salariu decent. Chelnerii nu ar trebui să fie ținuți ostatici de ticăloși ca această femeie”, a comentat un internaut.

Un altul a spus: „În sudul SUA, toată lumea vorbește cu ”dragă”, ”dulceață”, ”scumpule”.

Foto: stirileprotv.ro, pixabay

  • Cea mai răutăcioasă clientă! Ce mesaj a primit o chelneriță când a preluat nota de plată. Femeia se aștepta la bacșiș

related posts

Modifică setările cookies