Cea mai sexy bunică din lume și-a dezvăluit secretul tinereții


Înfățișarea ei tinerească i-a adus titlul de ”cea mai sexy bunică din lume”.


Gina Stewart se bucură, la 52 de ani, de forme incredibile și un ten de invidiat, fără riduri, arătând mult mai tânără decât este în realitate.

Recent, aceasta a dezvăluit secretul anti-îmbătrânire pentru Daily Star. Spre surpriza multora, aceasta a spus că cea mai bună metodă de a ține la distanță ridurile este să bei regulat ceai verde. 

”Este unul dintre cele mai puțin costisitoare modalități de a rămâne sănătos și în formă”, a spus ea. ”O ceașcă de ceai verde pe zi, rece sau cald. Are numeroase beneficii pentru sănătate și este extrem de bogat în antioxidanți”. 

Gina spune că este împotriva tratamentelor artificiale, precum Botox sau fillere. De asemenea, vedeta de pe Instagram spune că este important să găsești metode antiîmbătrânire fără să apelezi la bisturiu. 

Singura operație pe care o are aceasta este un implant de silicoane la nivelul bustului, de care dorește să scape pentru că a auzit că pot provoca boli incurabile. 

”Este îngrozitor. Nu mă îngrijorează doar cancerul. Multe femei se îmbolnăvesc din cauza implanturilor și suferă de diverse afecțiuni”, a mai spus ea.

Gina Stewart s-a născut în Noua Zeelandă în 1970 și are două fiice și doi fii - James (28 de ani), Casey (26 de ani), Cody (24 de ani) și Summer (5 ani). De asemenea, este bunică pentru nepoțica ei, câștigând astfel apelativul de ”cea mai sexy bunică din lume”.

Foto: Profimediaimages.ro

  • Cea mai sexy bunică din lume și-a dezvăluit secretul tinereții

related posts

Modifică setările cookies