„Cea mai sexy defilare pe care am văzut-o vreodată!” Cine este Miss Albania, tânăra care a cucerit juriul și a devenit virală


Endi Demneri, o tânără de 24 de ani, a câștigat titlul de Miss Albania Universe 2023, iar defilarea ei la proba costumului de baie a devenit virală. Cel puțin 2 milioane de vizualizări a înregistrat un video distribuit pe contul ei de Instagram. 


Endi este model, iar anul acesta a participat la Milan Fashion Show. Este posibil ca experiența de a defila pe podium să o fi ajutat în concursul de Miss. Internauții au fost cuceriți de încrederea și senzualitatea de care dă dovadă atunci când se prezintă pe scenă. 

„Ești fantastică!”, „Ai meritat să câștigi!”, „Arată superb și strălucește pe scenă!”, „Cea mai sexy defilare pe care am văzut-o vreodată!”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor. 
 
 
Endi Demneri provine dintr-o familie înstărită, de creatori de modă din Tirana. Aceasta are o legătură foarte strânsă cu fratele și cu părinții ei. Pe pagina ei de socializare apar mai multe postări în care apar împreună. Judecând după imagini, se pare că Endi este singura din familie care are grijă de siluetă. Ceilalți membri ai familiei ei sunt supraponderali. (VEZI GALERIA FOTO)
 
 
 
 
Sursă foto: Instagram/ Endi Demneri
Vezi și: 
  • „Cea mai sexy defilare pe care am văzut-o vreodată!” Cine este Miss Albania, tânăra care a cucerit juriul și a devenit virală

related posts

Modifică setările cookies